MENU DEGUSTATION 78€ (drinks not included)

SIX COURSE TASTING MENU

AMUSE-BOUCHE APPETIZER

  • Creation of the day

    Accord mets et vins: Champagne blanc de Blancs Pascal Cheminon Brut 1er cru

STARTER 1

  • Croaker marinated in soy and citrus sauce, grapefruit segments

    Accord mets et vins: AOC Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre 2021

STARTER 2

  • Gnocchi, green pea sauce, buckwheat biscuit

    Accord mets et vins: AOC Aloxe-Corton Vieilles Vignes 2017

CHOICE OF MAIN COURSE

  • Seared codfish, carrots prepared three ways

    Accord mets et vins:AOP Pessac-Leognan 2020 Château Carbonnieux Grand Cru Classé de Grave
  • Roasted lamb, samphire sauce, white asparagus

    Accord mets et vins: AOP Margaux 2017 Château Ferrière Grand Cru Classé en 1855
  • Asparagus, iodized yogurt mousse

    Accord mets et vins: AOP Pacherenc-du-Vic-Bilh-Sec 2017 Les Jardins philisophiques Château Bouscassé ou AOP Condrieu 2019 Amour de Dieu Domaine Jean-Luc Colombo

PRE-DESSERT

  • Kiwi with aloe vera, basil ice cream and green apple mousse

    Accord mets et vins: AOP Châteauneuf-du-Pape Blanc 2021 La fontaine Alain Jaume

DESSERT

  • Citrus fruits, yuzu ice cream, meringue pieces

    Accord mets et vins : AOP Sauternes 2020, Cuvée Carmes de Rieussec Domaine Baron de Rothschild