MENU DEGUSTATION 78€ (drinks not included)
SIX COURSE TASTING MENU
AMUSE-BOUCHE APPETIZER
- Creation of the dayAccord mets et vins: Champagne blanc de Blancs Pascal Cheminon Brut 1er cru
STARTER 1
- Butternut in two waysAccord mets et vins: AOP Pouilly Fuissé 2022 Château de La Chaize
STARTER 2
- Duet of roasted turnip and fig, mushroom broth and buckweat chipAccord mets et vins: AOP Gevrey Chambertin 2020, Domaine André Goichot
CHOICE OF MAIN COURSE
- Rosted octopus with honay soja sauce, crispy quinoa and garlic mayonnaiseAccord mets et vins AOC Chablis 1er Cru Montée du Tonnerre, Domaine Brocard
- Duck filet, orange and soft spicies sauce, variation of mushroomsAccord mets et vins: AOP Margaux 2017 Château Ferrière Grand Cru Classé en 1855
- Seasonnal vegetables on crispy quinoaAccord mets et vins: AOC Sancerre 2023, Domaine la chef du récit
PRE-DESSERT
- Cheese creationAccord mets et vins: AOP Saint Julien Amiral de Beychevelle 2019 ou AOP Mercurey blanc2021, Les Doués Domaine Goichot
DESSERT
- Pistachio cake, ornage blossom cloudAccord mets et vins : AOC Nikita Jardin des Agrumes, Le Grand Clos 2021, Domaine Novell