Image of Bistro V - Fine Cuisine Française

MENU DEGUSTATION 78€ (drinks not included)

SIX COURSE TASTING MENU

AMUSE-BOUCHE APPETIZER

  • Creation of the day

    Accord mets et vins: Champagne blanc de Blancs Pascal Cheminon Brut 1er cru

STARTER 1

  • Butternut in two ways

    Accord mets et vins: AOP Pouilly Fuissé 2022 Château de La Chaize

STARTER 2

  • Duet of roasted turnip and fig, mushroom broth and buckweat chip

    Accord mets et vins: AOP Gevrey Chambertin 2020, Domaine André Goichot

CHOICE OF MAIN COURSE

  • Rosted octopus with honay soja sauce, crispy quinoa and garlic mayonnaise

    Accord mets et vins AOC Chablis 1er Cru Montée du Tonnerre, Domaine Brocard
  • Duck filet, orange and soft spicies sauce, variation of mushrooms

    Accord mets et vins: AOP Margaux 2017 Château Ferrière Grand Cru Classé en 1855
  • Seasonnal vegetables on crispy quinoa

    Accord mets et vins: AOC Sancerre 2023, Domaine la chef du récit

PRE-DESSERT

  • Cheese creation

    Accord mets et vins: AOP Saint Julien Amiral de Beychevelle 2019 ou AOP Mercurey blanc2021, Les Doués Domaine Goichot

DESSERT

  • Pistachio cake, ornage blossom cloud

    Accord mets et vins : AOC Nikita Jardin des Agrumes, Le Grand Clos 2021, Domaine Novell

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